La matrícula és un procediment telemàtic a través del qual es formalitza la inscripció a una EOI.

Quan

Hi ha diferents períodes de matrícula:

 • Per els alumnes matriculats el curs anterior i han aprovat a la convocatòria ordinària, normalment la matrícula a l’estiu.
 • Els alumnes que no han estat matriculats en el curs immediatament anterior, han participat en el procés de preinscripció (o sol·licitud de plaça) i han estat admesos, podran formalitzar la matrícula durant el període que es determini a l’estiu.
 • Els alumnes matriculats el curs anterior i aprovats al setembre, tenen uns dies per a formalitzar la matrícula durant el mateix mes.
 • Matrícula de darreres vacants (normalment al setembre):
  • Per a totes aquelles persones que no hagin sol·licitat plaça.
  • Qui haguès estat admès al procés de preinscripció i no hagués formalitzat la matrícula al primer període.
  • Aquelles que sol·licitin un curs d’actualització o una permanència extraordinària d’un nivell.

Per a conèixer de primera mà els periodes de matrícula, emplenau el formulari.

On

En el cas dels alumnes de continuïtat, realitzaran la matrícula a través del seu compte de Centrosnet.

En el cas dels nous alumnes o que no estiguessin matriculats el curs anterior, s’activarà un enllaç per a realitzar el procediment.

Com

El procediment de matrícula consta de tres fases:

 1. Emplenar el formulari online (des de Centrosnet o l’enllaç disponible).
 2. Realitzar el pagament. Els preus de la EOI són públics i el pagament es fa directament a l’Agència Tributària. En el cas d’alumnes sense exempció s’han de pagar una sèrie de taxes que poden variar segons la situació de l’alumne. Vegeu l’apartat de taxes per a més informació.
 3. Aportació de documentació: entrar a la plataforma per a adjuntar la documentació requerida (això pot ser: document d’identificació, resguard de pagament de taxes o documentació que justifiqui l’exempció o bonificació, etc.). La documentació aportada es revisada individualment per el personal d’administració de l’EOI.
  1. Quan està tot correcte es valida la matrícula i el procés de matrícula ha finalitzat. No s’envia cap correu de confirmació.
  2. Si hi ha alguna errada, des del centre es demana per correu electrònic l’esmena de la mateixa fins que la matrícula és correcta. És important revisar el correu i el correu brossa els dies posteriors a haver realitzat el procediment.

Es publica una data a partir de la qual es pot tornar a entrar a la plataforma per a comprovar l’estat de la matrícula.