La EOI de Palma esta duent a terme un projecte Erasmus+ en el bienni 2019-2021.

Trobaràs tota la informació clicant

La EOI de Palma ha dut a terme un projecte Erasmus+ en el bienni 2017-2019.

Trobaràs tota la informació clicant

 

L’EOI de Palma ha participat en l’Associació estratègica Erasmus+ sustAEnable – Implementing the idea of sustainability into teaching and learning in adult education.

 

Aquí podeu consultar:
– la pàgina web del projecte: https://sites.google.com/site/projectsustaenable/
– la pàgina de Facebook del projecte: https://www.facebook.com/project.sustaenable

L’EOI de Palma ha estat el coordinador de l’associació d’aprenentatge Grundtvig Collaborative professional development for language teachers.

Podeu consultar la pàgina web del projecte aquí: https://sites.google.com/site/grundtvigpartnershipcodigo/

L’EOI de Palma de Mallorca va participar en l’associació d’aprenentatge Grundtvig Quali-T: Quality in language teaching for adults.

Podeu consultar la pàgina web del projecte aquí: https://sites.google.com/site/grundtvigqualit/home

 

L’EOI de Palma ha organitzat la tercera trobada d’aquest projecte a Palma del 2 al 5 de maig de 2010. Podeu llegir més sobre aquesta trobada en aquests articles que van sortir a la premsa local:
– Diario de Mallorca a la pàgina 6 del link: clica aquí.
– Última Hora: clica aquí.

L’EOI de Palma de Mallorca va participar en l’associació d’aprenentatge Grundtvig ELPNet-European Network for Implementing the European Language Portfolio for adult learners.

La nostra escola va organitzar una trobada d’aquest projecte europeu del 25 al 28 de gener de 2009 a Palma. Si vols llegir més sobre això, pots descarregar-te aquest article (publicat al Diari de l’escola, suplement del “Diario de Mallorca”, de 4 de febrer de 2009, a la pàgina 6), clicant aquí.