Si vols ser alumne/a oficial presencial de l’EOI de Palma, hi ha dos moments de l’any que són importants:

  • el procés de preinscripció acostuma a ser el mes d’abril. T’hi has de preinscriure en els terminis que estableix la Conselleria d’Educació i Universitat. Si estàs pendent de la nostra plana web, això no hauria de ser cap problema ja que publicam els terminis i les passes a seguir amb antelació.
    Clica
  • Al mes de setembre es torna a tenir una nova oportunitat per obtenir plaça ja que hi ha una convocatòria de darreres vacants en la qual l’EOI de Palma ofereix les places vacants que han sobrat.
    Clica 

Segurament et demanes per què hi ha un procés de preinscripció. La raó és perquè l’EOI de Palma és un centre públic i per a accedir a una plaça en un centre públic és obligatori participar en aquest procés. En el cas de les EOIs, el procés de preinscripció garanteix que si hi ha més sol·licitants que places, es fa un sorteig.

Participar en el procés de preinscripció no garanteix que obtinguis plaça. Es publiquen dues llistes: una d’admesos i una de reserva (per si hi ha persones que al final, malgrat haver obtingut plaça, no s’hi matriculen).

Ah, molt important! Si no comences a estudiar un idioma de zero, pots fer una prova d’anivellació que et classificarà en el nivell adequat.

També tenim altres tipus de cursos, com ara cursos específics:
Primer quadrimestre:
Segon quadrimestre: