Procediment 

1.- Preparau en format digital la documentació següent: 

 

  1. Justificant que acrediti la vostra situació en el moment de la sol·licitud per tenir dret a l’exempció de les taxes (vegeu documentació justificativa).
  2. Còpia DNI o NIE. (Si el NIE no té fotografía s’ha d’adjuntar una còpia del passaport). 
  3. Justificant d’haver fet el pagament de la aportació de 8€

    Us agrairíem que anomenàseu els documents que aporteu posant els vostres llinatges i el tipus de document.   Exemple:   Pons Torres DNI  /  Pons Torres  justificant exempció /  Pons Torres justificant pagament 

2. – Tornau a accedir a l’enllaç de matrícula per aportar aquesta documentació. 

 

Important –

  • Quan hagueu pujat la documentació apareixerà un botó verd  a la pantalla per enviar-la. No oblideu clicar damunt aquest botó. El sistema informarà immediatament si l’enviament s’ha fet correctament.
  • Si no aportau la documentació dins el termini establert perdreu la vostra reserva de plaça

 

3. – Comprovau que la vostra matrícula ha estat realitzada correctament al setembre a través de l’enllaç de matrícula

 

A causa del volum de sol·licituds de matrícula, el procés de validació pot allargar-se fins a principis d’octubre. Per consultar l’estat de la seva matrícula, per favor, ho ha de fer a través de l’enllaç de matrícula.

La secretaria de la EOI no enviarà cap correu electrònic als alumnes relatiu a l’estat de la seva matrícula tret que hi hagi alguna incidència. És aconsellable que consulteu el vostre compte i la safata de correu no desitjat regularment.

Si teniu dubtes podeu consultar a secretaria per  correu electrònic: secretaria@eoipalma.com, telèfon (971 42 13 14) o presencialment.