Les professores d’anglès de l’EOI de Palma Sebastiana Barceló, Eugènia Ferrer, Marta Sampere i Catalina Vicién varen assistir a cursos al Regne Unit a l’estiu de 2017. En concret els cursos eren:

  • Educational Technology today (Cambridge)
  • Advanced Language, Materials and Methodology (Norwich)
  • Creative Methodology for the Classroom (Canterbury)
  • Active Methodology (Edinburgh)

Les professores d’anglès de l’EOI de Palma Sebastiana Barceló, Eugènia Ferrer, Marta Sampere i Catalina Vicién varen fer difusió dels continguts dels cursos als quals varen assistir a l’estiu del 2017 tant per al claustre com per al departament d’anglès en tres sessions que varen tenir lloc els dies 02/02/2018, 16/02/2018 i 09/03/2018.

El passat 11/01/2019 va tenir lloc la Jornada “El repte de la implantació del nou pla d’estudis, currículum i avaluació” al CEP de Palma. Més de 100 professors de totes les EOI de les Illes Balears hi varen assistir.

Les professores d’anglès de l’EOI de Palma Eugènia Ferrer, Marta Sampere i Catalina Vicién varen impartir uns tallers amb els títols

  • “Les noves tecnologies a l’ensenyament de llengües” (Eugènia Ferrer)
  • “Active Methodology in the English Classroom (Marta Sampere i Catalina Vicién)

sobre els continguts dels cursos que varen fer l’estiu de 2017 en el marc del nostre projecte europeu.

Nota de premsa de la Conselleria d’Educació:

El mes de març de 2019 el cap del departament d’anglès, Michael Carroll, va realitzar una mobilitat jobshadowing a la institució City Lit de Londres.

https://www.citylit.ac.uk/

El mes d’abril de 2019 la cap d’estudis, Montserrat Gonzalo Arroyo, va realitzar una mobilitat jobshadowing a la institució Verband Österreichischer Volkshochschulen (Federació de Centres d’Adults d’Àustria) a Viena.

https://www.vhs.or.at/