MOLT IMPORTANT: Només les persones que acompleixin els requisits adequats per formalitzar la matrícula poden matricular-se. Si vostè es matricula i no acompleix els requisits, se li anul·larà la matrícula i no tindrà dret a la devolució dels pagaments del curs.

REQUISITS PER A MATRICULAR-SE D’UNA DARRERA VACANT A L’EOI DE PALMA
Edat mínima per matricular-se Tots els idiomes menys anglès: s’han de tenir 14 anys complerts durant 2020.

Anglès: s’han de tenir 16 anys complerts durant 2020.

Accés a qualsevol curs superior a Bàsic A1 Per accedir a qualsevol curs superior a Bàsic A1, ha de cumplir amb un dels tres punts que estan llistats a continuació:

  • s’ha d’aportar papereta o certificat conforme es té aprovat en una EOI el curs anterior.
  • s’ha d’haver fet la prova d’anivellació online el juny, el setembre o l’octubre de 2020.
Pertenença al partit judicial de Palma de Mallorca (excepte Calvià i Andratx)

 

 

 

 

Poden estudiar a l’EOI de Palma:

  • Les persones que viuen, treballen o estudien en el partit judicial de Palma* que volen cursar estudis dels idiomes i cursos implantats en el centre. S’exceptuen els sol·licitants procedents dels termes municipals de Calvià i Andratx, en el cas que puguin cursar els estudis a l’EOI de Calvià.
  • Les persones que viuen, treballen o estudien en un municipi del partit judicial d’Inca o de Manacor, i que vulguin cursar estudis dels idiomes i cursos no implantats a l’EOI en ambdues localitats.

Haureu de justificar amb documentació aquesta situació.

Municipis del partit judicial de Palma de Mallorca: Algaida, Andratx, Banyalbufar, Bunyola, Calvià, Deia, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Llucmajor, Marratxí, Palma de Mallorca, Puigpunyent, Santa Eugènia, Santa Maria del Camí, Sóller i Valldemossa.