MOLT IMPORTANT:
– Per poder fer l’elecció telemàtica de grup es necessita la contrasenya personal. Si no la té encara, per obtenir-la ha de clicar
– Les persones que han participat en el procés de preinscripció per al curs 2020-2021 s’han de matricular com a NOUS ALUMNES ADMESOS (encara que siguin antics alumnes de l’EOI de Palma de Mallorca de cursos anteriors o del curs 2019-2020). Consulti les instruccions corresponents a la matrícula de NOUS ALUMNES ja que la matrícula d’aquests es fa des d’un altre link.

 

COM ES FA L’ELECCIÓ DE GRUP ONLINE

Vostè s’ha de connectar a la pàgina web: https://www.informaticacentros.com/centrosnet/ultralogin.php?tcentro=EOI&centro=PM1 on trobarà l’àrea restringida de l’EOI de Palma:

Encara que pugui accedir a l’entorn abans de la data de matrícula, el programa no li permetrà matricular-se abans del termini establert al calendari oficial de matrícula.

Ha d’anar a la pestanya “Menú” i clicar “Matrícula online”.

És fonamental que, abans d’iniciar el procés d’elecció telemàtica de grup, vostè hagi consultat els horaris disponibles de l’idioma i curs que vol. El programa  mostra en quin centre s’impartirà aquest curs a la categoria AULA.

AULARI

 

CENTRE ADREÇA
Aragó EOI PALMA

SEU CENTRAL

C/Aragó 59

07005-Palma

IES Arxiduc IES ARXIDUC LLUÍS SALVADOR C/ Gilabert de Centelles, 12

07005- Palma

IES JMThomàs IES JOAN MARIA THOMÀS C/ Pablo Iglesias, 93

07004-Palma

IES SesEstacio… IES SES ESTACIONS C/ Marqués de Fontsanta, 12

07005-Palma

IESGuillemSag… IES GUILLEM SAGRERA C/ Salvador Dalí, 5

07011-Palma

 

Li sortirà un llistat dels grups que vostè pot escollir amb l’horari corresponent.

Així doncs, asseguri’s d’escollir, entre els grups oferts,  el grup que més l’interessa per horari i per lloc d’impartició.

A la mateixa pantalla, l’aplicació informàtica li farà confirmar les taxes (el preu global) que vostè haurà de pagar i confirmar la seva matrícula.

A continuació, sortirà una pantalla que l’avisarà que vostè s’està matriculant i llistarà totes les dades. Ha de verificar que totes les dades són correctes i ha de clicar “acceptar”.

Llavors, a la pantalla, vostè veurà el resguard de la seva matrícula. L’ha d’imprimir i guardi’l en pdf en el seu ordinador.

Surti de l’aplicació informàtica clicant en el cadenat que hi ha a dalt a la dreta:

Molt important: no oblidi desar el resguard de la matrícula en el seu ordinador!