Respecte al lloc d’impartició de les classes

És fonamental que, abans d’iniciar el procés d’elecció online de grup, vostè hagi consultat l’idioma, el curs, l’horari i l’edifici on s’imparteix.

El curs escolar 2020-21 oferirem cursos en diferents edificis (seu central i 4 instituts, en total 5 edificis). Per veure on són els edificis, clica .

Així doncs, asseguri’s d’escollir, entre els grups oferts,  el grup que més l’interessa per horari i per lloc d’impartició abans d’iniciar el procés de matriculació.

Respecte a l’elecció d’horari

És possible que quan vostè vagi a triar horari, no li surtin tots els grups que es troben publicats a la nostra pàgina web. Si un grup no li surt en pantalla a l’hora de triar, això vol dir que aquest grup ja està ple.

L’ordre a l’hora de triar horari és, segons la normativa vigent, el següent:

Calendari Ordre de matrícula
En el mes de juliol 1) alumnat oficial de cursos d’avaluació contínua que ha aprovat el maig.

2) alumnat admés preinscripció.

En el mes de setembre PENDENT ACTUALITZACIÓ DEGUT A LA SITUACIÓ SANITÀRIA
En el mes de setembre o octubre PENDENT ACTUALITZACIÓ DEGUT A LA SITUACIÓ SANITÀRIA

 

Segons la normativa vigent, l’EOI té l’obligació de garantir-li plaça, però no horari. Vostè ha de triar plaça d’entre els horaris que li surten en pantalla. Aquests horaris poden anar desapareixent segons es van completant els grups.

L’EOI de Palma li recomana que vostè es matriculi únicament d’un horari que li vagi bé perquè participar en el procés de canvi de grup el mes d’octubre no li garanteix automàticament obtenir plaça en el grup o en l’edifici que vostè voldria.

Respecte als canvis de grup

El mes d’octubre hi haurà un termini per canviar de grup. Els canvis de grup es fan exclusivament online. Aquest sistema online per canviar de grup permet a l’alumnat canviar de grup si existeix una vacant en el grup al que desitja anar.

El fet d’intentar canviar de grup no li garanteix que vostè obtingui plaça en el grup o en l’edifici que a vostè li interessa, per la qual cosa li recomanam que es matriculi únicament d’un horari que li vagi bé.

Les instruccions per canviar de grup i els terminis per a sol·licitar el canvi de grup es publicaran en la nostra pàgina web a finals de setembre.