INICI DE LES CLASSES (de forma esglaonada entre el dia 14 i el 20 d’octubre). TOTS ELS IDIOMES EXCEPTE CATALÀ que iniciarà les classes el 26 d’octubre dilluns (la informació es publicarà a la pàgina web)

El curs s’ha iniciat amb l‘Escenari B a causa de la situació sanitària actual. (veure pla de contingència)

El primer dia de classe s’informarà l’alumnat sobre el pla d’accés a les aules que cada centre ha elaborat per evitar aglomeracions.

Els grups amb un nombre d’alumnes inferior a l’aforament de l’aula assignada tindran classe presencial dos dies per setmana i un divendres al mes.

Els grups amb un nombre d’alumnes superior a l’aforament de l’aula assignada podran ser desdoblats temporalment i reunificats segons l’evolució de la pandèmia. Aquests grups es dividiran en dos subgrups: el primer subgrup tindrà una sessió de classe presencial una vegada a la setmana en dilluns o dimarts, i segon subgrup en dimecres o dijous. La resta d’hores es faran de forma no presencial. El professorat organitzarà i programarà el treball de l’alumnat en un entorn digital que garanteixi la comunicació entre alumnes i professors, el treball col·laboratiu, l’enviament de tasques i la seva valoració.

(actualitzat 17/10)

Grups que comencen el 14 d’octubre dimecres (extensions IES JM Thomàs, IES SES ESTACIONS i IES GUILLEM SAGRERA): clica aquí

Grups que comencen el 15 d’octubre dijous (extensions IES JM Thomàs, IES SES ESTACIONS i IES GUILLEM SAGRERA): clica aquí

ATENCIÓ – A causa de les limitacions d’aforament de les aules, per assegurar les mesures de distanciament, hi ha grups per als quals s’han establert torns segons els llinatges dels alumnes.

Grups que comencen el 19 d’octubre dilluns (seu central EOI i extensió IES Arxiduc L. Salvador): clica aquí

Grups que comencen el 20 d’octubre dimarts (seu central EOI i extensió IES Arxiduc L. Salvador): clica aquí

Inici de classes del curso de docents: clica aquí

ELS ALUMNES MATRICULATS DE LA LLISTA DE RESERVA I DARRERES VACANTS ES PODRAN INCORPORAR A LES CLASSES A PARTIR DEL 26 D’OCTUBRE I HAN DE CONSULTAR LA PÀGINA WEB DE L’EOI A PARTIR DEL 24 D’OCTUBRE ON S’HAURÀ PUBLICAT INFORMACIÓ SOBRE EL POSSIBLE DESDOBLAMENT DE GRUPS A CAUSA DE LES MESURES PREVENTIVES COVID -19 I EL CALENDARI DE SESSIONS PRESENCIALS PER ALS SUBGRUPS.