Lloc d’impartició de les classes

És fonamental que, abans d’iniciar el procés d’elecció online de grup, vostè hagi consultat l’idioma, el curs, l’horari i l’edifici on s’imparteix.

El curs escolar 2020-21 oferirem cursos en diferents edificis (seu central i 4 instituts, en total 5 edificis). Per veure on són els edificis, clica .

Així doncs, asseguri’s d’escollir, entre els grups oferts,  el grup que més l’interessa per horari i per lloc d’impartició abans d’iniciar el procés de matriculació.

Elecció d’horari

És possible que quan vostè vagi a triar horari, no li surtin tots els grups que es troben publicats a la nostra pàgina web. Si un grup no li surt en pantalla a l’hora de triar, això vol dir que aquest grup ja està ple.

L’ordre a l’hora de triar horari és, segons la normativa vigent, el següent:

Calendari Ordre de matrícula
En el mes de juliol 1) alumnat oficial de cursos d’avaluació contínua que ha aprovat el maig.

2) alumnat admés preinscripció.

En el mes de setembre PENDENT ACTUALITZACIÓ DEGUT A LA SITUACIÓ SANITÀRIA
En el mes de setembre o octubre PENDENT ACTUALITZACIÓ DEGUT A LA SITUACIÓ SANITÀRIA

 

Segons la normativa vigent, l’EOI té l’obligació de garantir-li plaça, però no horari.

Participar en el procés de canvi de grup el mes d’octubre no li garanteix obtenir plaça en el grup o en l’edifici que vostè voldria.

Respecte als canvis de grup

El mes d’octubre hi haurà un termini per canviar de grup. Els canvis de grup es fan exclusivament online. Aquest sistema online permet a l’alumnat canviar de grup NOMÉS si existeix una vacant en el grup al que desitja anar.

Les instruccions i els terminis per canviar de grup es publicaran en la nostra pàgina web a finals de setembre.