A causa de la situació sanitària actual, el curs s’ha iniciat amb l‘Escenari B  que estableix mesures per a la prevenció de la COVID-19 (vegeu pla de contingència).

Per aquest motiu, amb l’objectiu de respectar l’aforament de les aules i mantenir les distàncies de prevenció de contagis, la majoria dels grups s’han hagut de desdoblar temporalment. Aquests grups han estat dividits en dos subgrups: el primer subgrup tindrà una sessió de classe presencial una vegada a la setmana en dilluns o dimarts, i el segon subgrup en dimecres o dijous. La resta d’hores es faran de forma no presencial amb propostes de treball individual per a l’alumnat  en un entorn digital que garantirà la comunicació entre alumnes i professors, el treball col·laboratiu, l’enviament de tasques i la seva valoració.

Si el vostre grup ha estat desdoblat, només heu de venir a l’EOI el dia que correspongui al vostre subgrup.

L’alumnat  reagrupat podrá venir cada dia,  però el seus grups podrien  haver de desdoblar-se als periodes d’avaluació o per altres causes. El professorat de cada grup comunicarà als seus alumnes qualsevol canvi.

Actualitzat – 15/03- 

LLISTAT DE GRUPS- (amb indicació de grups desdoblats i reagrupats)

Divendres lectius – Cada professor/a indicarà als seus alumnes el divendres que ha de venir.

Grups PER A DOCENTS