PREINSCRIPCIÓ i MATRÍCULA CURSOS ESPECÍFICS ANUALS i del 1er QUADRIMESTRE

IMPORTANT: AQUESTS CURSOS NO DONEN DRET A EXAMEN. per a examinar-se per lliure deurà vostè pagar la taxa corresponent quan s’obri el termini de matrícula.

Per a veure l’oferta dels cursos específics anuals i del 1er quadrimestre clica aquí

Quan i com és la preinscripció i la matrícula dels cursos específics? La PREINSCRIPCIÓ (sol.licitud de plaça) serà telemàtica per ordre d’arribada del 7 al 9 de juliol. Per veure el procediment de matrícula, cliqui aquí: PROCEDIMENT
Centres i horaris Per consultar l’horari cliqui aquí

El centre on s’imparteixen els cursos específics i les dates d’inici de curs  es publicaran al setembre abans de l’inici del curs.

Característiques dels cursos Ràtio: la ràtio mínima és de 12 alumnes per grup.

Tots els cursos tenen qualque divendres lectiu.

Durada dels cursos: 

Cursos anuals de italià, alemany i àrab: 120 hores (d’octubre a maig)

Cursos quadrimestrals d’anglès i xinès: 60 hores

Certificació: Si l’alumnat assisteix a un 80% de les classes, pot sol·licitar un certificat d’assistència previ pagament de la taxa corresponent.

Recordi que aquests cursos no donen dret a examen i que si es vol examinar haurà de pagar la taxa corresponent quan s’obri el termini de matrícula pels exàmens lliures.

Requisits lingüístics per participar en aquests cursos Anglès: es recomana tenir un nivell d’idioma suficient (B1, B2 i C1 respectivament) per poder seguir les classes d’aquests cursos adequadament.

Italià: es recomana tenir un nivell d’idioma B1.